Premorena i bolesna: Ariana Grande otkazala svoj prvi nastup na turneji!

image

Iako nam izgleda tako krhko, Ariana Grande je od početka svoje turneje u februaru održala čak 65 koncerata. Međutim, ovaj 66. po redu koji je trebalo da održi u Sakramentu bio je koban!

Iako je svima bilo jasno da se ovakve stvari jednostavno dešavaju, Ari se osećala dužnom da svom fandomu uputi veliko izvinjenje rečima: “Sakramento, tako mi je žao što ne mogu da nastupim za vas večeras. Jednostavno sam previše bolesna. Nikad ne bih želela da vas razočaram. Šou pomeramo za četvrtak i stvarno se nadam da će mi do tad biti bolje. Puno vas volim.” Ariana je probleme sa zdravljem pokazivala već ranije prošle nedelje ali tad je nekako našla snage da izađe na scenu u Portlandu. Najlepše od svega, pevačica je dobila punu podršku od Arianatora i niko je ne krivi zbog svega!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Glas anđela: Ariana Grande spremila poklon za fandom!

2 thoughts on “Premorena i bolesna: Ariana Grande otkazala svoj prvi nastup na turneji!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.