Ariana Grande godinu dana krije koliko je pomogla Demi Lovato!

Ariana Grande učinila je nešto predivno za Demi Lovato, a iako je od tada prošlo mnogo vremena, mi tek sada saznajemo za to! Ari verovatno nikad o tome ne bi ni progovorila da sad tu priču nije otkrio Scooter Braun koji joj je menadžer, baš kao što on istu stvar radi za Justina Biebera i Demi Lovato!

Naime, Demi se pre oko godinu dana pridružila Scooteru, što je za mnogo bilo iznenađenje! Naime, Demi je u leto 2018. gotovo umrla zbog predoziranja, što joj je ozbiljno narušilo reputaciju. Zbog toga, niko nije hteo da radi sa njom, a Scooter kaže da je i on osećao kako mu je najbolje da se ne petlja sa Demi. On ističe da je ipak bio prihvatio da razgovara sa pevačicom, ali i da je rekao svima da će otići samo reda radi.

“Rekao sam ljudima, ‘Idem na sastanak, ali definitivno neću raditi sa njom, imamo previše drugih stvari'” pričao je on u radijskom šou Ashley Graham, a prenosi Metro. “Međutim, kad sam je sreo, rekao sam, ‘Ja ovo moram da uradim, ona je posebna, želim to da uradim.’ Međutim, objasnio sam joj da ja ne mogu da donesem tu odluku osim ako se zvezde sa kojima radim slože.” Scooter je mislio na Tori Kelly i Arianu Grande, a iako ističe da su se obe devojke složile sa tim, on posebno ističe Arianinu ulogu!

Pročitajte još  Zvanično saopštenje tima Ariane Grande: Turneja nije otkazana, nema koncerata u naredne dve nedelje!

“Ariana me je nazvala i rekla mi je, ‘Moraš to da uradiš. Ja želim da ona bude deo nas. Ona je naša porodica. Biće zaštićena, ona je moja drugarica. Želim da bude sa nama, hoću da joj pomogneš.’ Ja sam mislio da je to jako, jako kul i da se to u današnjoj muzičkoj industriji retko dešava.” Scooter ističe da Ari budno motri na Demi i da preslušava njene pesme koje će se tek pojaviti u javnosti, a sa druge strane, Demika je neverovatno motivisana da iskoristi ovu šansu i učini sve da dokaže svima da Ari nije pogrešila što veruje u nju!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Scooter Braun

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana Grande srušila BTS, drži svetski YouTube rekord sa "Thank U, Next"!

One thought on “Ariana Grande godinu dana krije koliko je pomogla Demi Lovato!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.