Predstavljanje kandidata za fandom godine: Arianatori

Promocija fandoma i njihovih aktivnosti je jedan od glavnih zadataka Famoze, ne samo zato što se time niko drugi ne bavi, već zato što zaista uživamo u tome. I ove godine u okviru Famoza Fandom Awardsa biramo najbolje fandome godine, a od danas pa u narednih nedelju dana ćemo predstavljati sve one koji su ušli u konkurenciju za taj izbor. Nakon toga, počeće glasanje!

Arianatori su jedan od najstarijih fandoma na našim prostorima, a njihovo pravo pojavljivanje na sceni vezano je za 2013. godinu i početke Arianine solo karijere. Mali fandom brzo se uvećavao i postao ono što danas zovemo megafandomom! Nakon zatišja u u 2017. godini, Arianatori su tokom 2018. godine bili veoma, veoma aktivni!

Kad govori o fandomu iz našeg regiona, Arianatori su na sebe skrenuli pažnju brojnim akcijama na Instagramu, ali i formiranjem ogromnog broja grupa čiji smo i mi članovi. Sem toga i rekordno interesovanje za njen album “Sweetener” nam svedoči da oni zaista vole njenu muziku i nadaju se da će nam ona doći i održati neki koncert. Ako nas pitate, najveći uspeh Arianatora ove godine je upravo u tome što su ponovo porasli i što se bore, bez obzira na to što i posle toliko godina nisu uspeli da ostvare kontakt sa svojim idolom. Sem toga, oni mogu biti ponosni na činjenicu da je Ari sad jedna od najpopularnijih stranih zvezda u čitavom regionu koja svoju publiku ima među svim generacijama. Što se Famoze tiče, ovaj fandom koji je sa nama već pola decenije uvek će dobijati svu moguću podršku od nas, jer dolazak Ari je san koji i mi podjednako želimo da se ostvari!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Predstavljanje kandidata za fandom godine: Arianatori

  1. Tako se dobro sećam 2013/14 kada je sve počelo i 2015 kada su grupe na fejsu bile najaktivniji.
    Ah nostalgija ❤

  2. Nadamo se da ce ARI doci u BG i ZG <33333333333333333 😀 :)))))))) I mi cemo biti uz vas <3 uvek i zauvek <3 always and forever <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.