Uporan: Progonitelj negira da je spavao ispred kuće Harryja Stylesa, nastavlja se suđenje!

Ne znamo ni sami koliko puta smo pisali o progoniteljima Taylor Swift, Mirande Cosgrove i mnogih drugih mladih zvezda, tako da je to definitivno jedan od najtežih tereta slave. Sa istim problemom neko vreme se bori i Harry Styles, s tim što njegov progonitelj zadaje još veće muke, jer odbija da prizna da je uznemiravao Harryja i da je čak boravio kod njegovog dvorišta.

Progonitelj je zapravo 26-godišnji Pablo Tarazaga-Orero koji se oko Harryja mota već nekoliko meseci, i izvori tvrde da su ga viđali u parku preko puta Harryjeve kuće. Pablo je uhapšen prošlog petka, i odbija da prizna da je boravio u blizini Harryja, ali će svakako morati da sačeka suđenje u oktobru kada će se obratiti i sam Harry.

Harry će morati da da izjavu na sudu jer Pablo ne planira da prizna krivicu, a Harry kaže da je Pablo već dva meseca ostavljao poruke u njegovom sandučetu i da se nije pomerao od njegove kuće.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ženidba, nerviranje, nove uloge i fudbal: Nedeljni pregled aktivnosti 1D momaka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.