Blizu suza i bez daha: Ariana Grande jedva otpevala „Thank U, Next“ u zavičaju Maca Millera

Ariana Grande je ispričala kako joj je turneja ipak pomogla da se mentalno sredi iako je mislila da će joj biti prenaporno i da će biti samo gore, ali sve je bilo u redu dok Ari nije stigla do Pitsburga, gde je rođen pokojni Mac Miller – u njegovom gradu ponovo su se probudile sve uspomene, a Ari nije imala snage da izgovori na sceni njegovo ime.

Naime, Ari je svoj hit „Thank U, Next“ pevala svake večeri na ovoj turneji, ali najteže joj je bilo da je izvede u Pitsburgu, naročito stih „Wish I could say ’thank you’ to Malcolm“, tako da je Ari već na samom početku pesme počela teško da diše, i od gušenja uopšte nije uspela da izgovori Macovo ime, ali to je nadoknadila publika koja obožava Maca i odala mu je počast ovim divnim gestom kada su svi povikali u glas njegovo ime, pokazavši da se uspomena na njega i dalje čuva.

„U ovom trenutku, ljubav Pitsburga za Maca je zasijala. Svi u areni su vrištali. Najposebniji trenutak u mom životu, nedostaješ nam, volimo te. Hvala ti za ovo, Ariana, ovaj grad te voli“ napisao je emotivni fan – pogledajte video ispod.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Genijalno: Šta se dešava kad iz spotova 1D, Jusa, Taylor, Sel, BTS ili Ari izbacimo muziku?

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.