Ariana Grande: Evo ko je zapravo otkrio moj talenat – kad sam imala samo šest godina!

11351690_1684739668444020_320811944_n

Svi znamo da je Ari glumačku slavu stekla u Nickelodeonovim serijama, te da je danas jedna od najtraženijih pop zvezda na planeti – ali, pitamo se, ko je zaista prvi otkrio njen neverovatan pevački talenat?

Sve se desilo još pre petnaestak godina, kad je Ariana Grande bila s porodicom na putovanju kruzerom. U razgovoru s američkim voditeljem Alanom Carrom 22-godišnjankinja izjavljuje: “Bila sam na odmoru s porodicom i učestvovala sam u karaokama, ali sam izabrala groznu pesmu s obzirom da smo putovali kruzerom, te sam otpevala ‘My Heart Will Go On’ iz Titanika. Zaista mračan izbori ali imala sam samo 6 ili 7 godina i nisam znala šta radim. Nakon što sam završila, neko mi je prišao i rekao mi da legendarna pevačica Gloria Estefan želi da popriča sa mnom. Nisam mogla da verujem, a ni moj brat. Otišli smo zajedno i javili joj se. Ona mi je rekla nešto u fazonu ‘Samo sam htela da ti kažem da si neverovatan talenat i da se nikad ne predaješ’. Koje ludilo!” kaže Ari na kraju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li je ovo iznenađenje: Ari čvrsto stoji uz klan Kardashian Jenner!

2 thoughts on “Ariana Grande: Evo ko je zapravo otkrio moj talenat – kad sam imala samo šest godina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.