Ari videla neslanu šalu svog dečka na račun terorističkog napada u Mančesteru: Mnogo mi je teško zbog toga!

Ariana Grande jeste zaljubljena do ušiju, ali to ne znači da njen dečko Pete Davidson može da radi šta god poželi! Do Ari je došla informacija kako se on podsmevao smrti 22 osobe na njenom koncertu u Mančesteru prošle godine, pa ističe da joj nije lako zbog svega.

Neko od Arianatora joj je čak poručio da Pete zbog svega nije vredan nje, a Ari je odgovorila, “Ovo je bilo jako teško i konfliktno za moje srce. On komediju koristi da pomaže ljudima govoreći im o stanju u svetu. Svi se mi nosimo sa traumama na različite načine.” Ipak, ona ističe da njoj te reči nisu smešne i da ih ne podržava.

“Naravno da mi to nije zabavno. Ipak, to je bilo pre par meseci i njegove namere nisu bile loše, ali sve je ispalo prilično nesrećno. Ipak, čujem vas i poštujem vas zauvek”, kaže ona. Pete se nikad nije oglasio povodom čitave priče, ali nema sumnje da mu je Ari stavila do znanja šta misli o svemu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Teen Choice Awards 2015: Dominacija 1D i Fifth Harmony, Justin Bieber kralj društvenih mreža!

3 thoughts on “Ari videla neslanu šalu svog dečka na račun terorističkog napada u Mančesteru: Mnogo mi je teško zbog toga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.