Ruža Rupić prezadovoljna reakcijama na svoj novi spot i singl “Bivši”!

Ruža Rupić nastavlja ozbiljno da radi na svojoj muzičkoj karijeri, a nova pesma i spot “Bivši” koji je objavila u četvrtak za prvih 18 sati pogledan je već 300.000 puta! Ruža je prezadovoljna ovim rezultatom, a pre svega reakcijama fanova, pa se ubrzo nakon objavljivanja oglasila na Instagramu!

Naziv pesme već dovoljno objašnjava o čemu govori tekst, ali Ruža dodaje i da se on ne odnosi obavezno samo na bivše momke, već da će sa njom moći da se identifikuju sve devojke koje su ostavile nekog u svojoj prošlosti. Ona se zato i nada da je uspela da prenese emocije koje će gledaoci i slušaoci umeti da osete! Komentari na pesmu su izuzetno pozitivni, a jedan kaže ono što je suština, a to je da svaki novi spot i pesma Ruže deluju sve bolje! “Hvala vam na ovakvim reakcijama danas, nisam očekivala ovoliko pozitivnih stvari. Još jednom HVALA❤️” napisala je Ruža na svom Instagram profilu.

Ruža je nedavno govorila upravo o ljubavi, a ističe da je malo momaka koji mogu da je isprate. “S obzirom na moje godine, nisam imala momke koji su bili mnogo izgrađeni u svom poslu, i zbog toga nisu mogli da se nose sa tim ko sam”, rekla je ona, ali i samokritički dodala, “Možda ja njima nisam odgovarala! Nije sve baš tako bajno kao što izgleda na Instagramu”. Ruža ističe i da i ne može da priča puno toga o svom ljubavnom životu jer kaže da je sebi zabranila zaljubljivanje i da se bolje oseća kad je okrenuta karijeri! Famoza može da kaže da je Ruža od najljubaznijih mladih zvezda sa kojima smo ikad kontaktirali (sa njom smo uradili i jedan od naših prvih intervjua! i da će zbog toga uvek imati naše simpatije!

Pročitajte još  Jana Dačović, Marija Žeželj, Ruža Rupić, Davor Gerbus: Jeste li pogledali naše BTF intervjue?

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.