Anjin blog: Šest najboljih serija koje sam gledala!

Pozdrav Famozo, moje ime je Anja i ovo je moj blog i ujedno prva stvarčica koju šaljem Famozi. Obožavam serije pa sam odlučila da napravim blog o onima koje su mi najdraže. Da nedužim više nadam se da će vam se svidjeti.

6.NCIS

NCIS sam gledala bukvalno 5 godina, ako ne i duže. U ovoj seriji se radi o policiskoj skupini pod nazivom NCIS koja istražuje ražličita ubistva koja se događaju u okolici. Gledala sam je toliko dugo jer se stalno prikazivala na TV-u (nedavno je prestala da se prikazuje), a nije mi dosadila. Savjetujem da je pogledate ako već i niste.

5. BODY OF PROOF

Ova serija je mnogo slična prošloj, ali je po meni malo bolja. I dalje je gledam na TV-u i ako se ponavljaju iste epizode koje sam već pogledala, još uvijek mi nije dosadila. Preporučujem da je pogledate.

4. STRANGER THINGS

Ova serija me je naprosto oduševila i jedva čekam 3. sezonu. Prve dvije sezone sam “progutala” za 4 dana, hah. U ovoj seriji djevojčica pod imenom 11 ima natprirodne moći. U šumi grupa dječaka tražeći svog nestalog prijatelja naiđe na nju. Pojavi se čudovište zvano “Demagorgon” i još više zakomplicira stvar. Cijela prva i druga sezona se vrte oko traženja nestalog dječaka koji je zapeo u paralelnom svijetu.

3.SUPERGIRL

Supergirl je definitivno jedna od najboljih serija koje sam ikada gledala. Gledala sam je na TV-u tako da se svakim radnim danon prikazivala po jedna epizoda i svaka se dramatično završavala. Kara (supergirl) je još kao mala poslana na zemlju da je štiti kad odraste, ali se do tada stvari dodatno zakompliciraju i njena zla tetka poćne slati svakakve izvanzemaljce na zemlju. Što je najgore 3. sezona ove serije još uvijek nije izašla kao i kod prošle serije.

2. PRETTY LITTLE LIRAS

Kada sam počela gledati PLL mislila sam da na svijetu nema bolje serije od ove, dok se nije pojavila serija o kojoj će te čitati poslije ove. Većina vas je najvjerovatnije gledala PLL ali sam je naprosto morala ubaciti u ovaj blog, ako niste gledali pogledajte. Nemogu se odlučiti koja mi je “lažljivica” najdraža, nemogu se odlučiti između Hanne, Spencer i Arie. Koja je vama najdraža?

1.RIVERDALE

Za mene nema bolje serije od ove!!! Prve dve sezone sam pogledala za 4-5 dana i serija je stvarno vrh vrhova. Omiljeni lik mi je bez razmišljanja Jughead. Serija je stvarno predobra i ako je niste pogledali neznam šta čekate. Ali još uvijek nisam preboljela to što treća sezona nije izašla, hah kao i kod svake druge moje omiljene serije.

To bi bilo to za ovaj blog. Oprostite ako nije bio baš najbolje urađen ovo mi je prvi. Pišite mi da li gledate neke od ovih serija, u komentarima sam Arinator🌟.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

19 thoughts on “Anjin blog: Šest najboljih serija koje sam gledala!

  1. Cool blog.Od tih serija sam gledala samo PLL i Riverdale.PLL mi je omiljena serija,a posle PLL-a Shadowhunters,iako shadowhunters nije na listi 🙂

  2. Ja sam nedavno počela gledati Pll.Najdraža mi je Aria i trenutno sam na drugoj sezoni.

  3. Gledala sam NCIS, Stranger Things, PLL i Riverdale. I stvarno ne znam koja serija je bolja od one druge.
    Omiljena lažljivica mi je trenutno Spencer, iako mi je prije bila Aria. A od likova iz Riverdale defintivno Jughead 😍.
    Super blog.

  4. Od ovih serija sam gledala samo PLL, i planiram da odgledam Riverdale. Imam pitanje za tebe, da li si gledala Gossip Girl?

  5. Znam da sam malo brkala gramatiku, ovo mi je prvi blog potrudicu se da iduci bude bolji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.