Nina vam predstavlja svoj blog, “Mellowcent”!

Zdravo Famozo,
Pre par meseci (manje-više) sam vam poslala jedan od tekstova sa svog bloga u kom sam pisala o skrivenim porukama iz spota Taylor Swift, a sada sam odlučila da vam pošaljem ceo blog hahah.
Jedan od glavnih razloga zbog koga sam uopšte odlučila da otvorim blog, bilo je to što sam na toj onlajn stranici sama svoj gazda i mogu da iskreno pišem o raznim temama, bez da me iko ograničava. Obožavam da čitam tuđa mišljenja, to mi je neverovatno zabavno, tako da mi znači svaki komentar koji neko ostavi ispod nekog posta.
Nadam se da ćete objaviti moj blog. Pozdrav :)))

Blog: Mellowcent


U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.