Anastasijin blog: DIY savršen manikir

Zdravo! Da, opet ja. 🙂 Ovaj put sam tu sa jednim fashion postom! A tema su nokti! <3 Pokazaću vam moje nokte trenutno (ujedno i najlepše koje sam ikada uradila), a onda i neke slike sa neta, a za kraj jedan totalni promašaj! Obično nalakiram nokte "ofrlje" (kako bi moja baba rekla), jednom bojom, ali sada sam rešila da uradim nešto lepše. Nije ništa spektakularno, ali sam rešila da ovaj manikir bude uvod u ono što sledi. 🙂 Uglavnom, trudiću se da što češće lakiram nokte tako da izgledaju elegantnije i ne sasvim obično, i naravno, slikaću vam kad god ispadnu lepo i pokazivati vam. Što se slika sa interneta tiče, pronašla sam neke slatke nokte i želim da vam ih pokažem, pa možda dobijete inspiraciju ili pokušate (i uspete, nadam se 🙂 ) da ponovite isto. Pišite u komentarima da li želite da vam slike objavljujem na Insta Story- ju, FB stranici ili blogu. Dakle, počnimo od mojih noktiju: Na palcu, kažiprstu, srednjem i malom prstu je klasičan bebi- roze lak, dok su na domalom šljokice. Ja mnogo volim roze boju, tako da će mi se definitivno slagati uz skoro svaku odevnu kombinaciju. 🙂

1)Palac se ne vidi, ali je verovano isti kao mali i kažiprst. Dakle na njima je plavo- sivi lak za nokte i zlatna šljokica na korenu nokta. Na domalom prstu je ceo nokat prekriven zlatnik šljokicama, a srednji prst je beli sa srcima čije se boje (plavo- siva i krem) prelivaju jedna u drugu (gradient). Taj nokat se radi tako što se prvo uradi gradient, a onda stavi šablon, a može i ručno, ali je malo teže i više vremena oduzima.

~ U sledećem postu (samo na mom blogu) je objašnjenje kako uraditi gradient ~

2) Ovde su svi nokti isti. Kao podloga je korišćen lak boje lila, pa je providnim lakom sa krupnijim i sitnijim šljokicama urađen gradient.
Baš je slatko. <3

3) Ovo je predivno!
Podloga je tirkizni lak, a preko su crnom bojom iscrtane razne šare u hipi, letnjem stilu.
Mnogo mi se dopada, i možda probam, ali vam je za ovo potrebna mnogo tanka četkica, mnogo vremena i strpljenja, i providan lak. On je obavezan jer će bez njega površina biti prilično hrapava.
Takođe, rekoh davam je potrebno mnogo vremena i strpljenja zato što… zamislite slučajno dodirnete neki nokat dok se nije osušio… Shvatate već šta vam sleduje. :/

A ovo je out svih vremena:

Ja se izvinjavam onome ko je ovo uradio (iako znam da neće da vidi 😀 ), ali meni je ovo fuj. 😛

Moj blog: http://anastasijaslife.blogspot.rs/
Ovaj post na mom blogu: http://anastasijaslife.blogspot.rs/2017/02/najlepsi-i-najruzniji-manikir-svih.html

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Anastasijin blog: DIY savršen manikir

  1. Odlican blog,ova zadnja slika sa noktima je odvratna.Najvise mi se svidja pod 3.Sve ovo moram probati sa svojim noktima ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.