A razlog je ludi obožavalac: Rihanna prodaje svoju kuću za 7 miliona dolara!

Rihanna se, kao i mnoge zvezde u ovim teškim vremenima, nalazi na meti jednog ludog „obožavaoca“ i priča se da je to razlog zašto je pevačica stavila svoju luksuznu vilu na prodaju!

Naime, Rihanna je svoju ogromnu kuću u Los Anđelesu kupila u avgustu 2017. godine za oko 6 miliona, ali sada ide na veću sumu, tako da ju je na prodaju stavila za 7,372 miliona dolara! Ova kuća je za Rihannu samo ružna uspomena, jer se incident sa uhapšenim Eduardom Leonom dogodio u maju ove godine kada je upao u njenu kuću, deaktivirao sigurnosni alarm i čekao Rihannu 12 sati, koja je, na svu sreću, u tom momentu bila u Njujorku!

Lopov se čak “odomaćio” u Rihanninoj kući, raspakovao je svoju torbu, i čak stavio telefon na punjenje, ali ga je policija brzo uhvatila. Iako su Rihannina iskustva sa ovom kućom loša, kuća je zaista više nego prelepa, sa ogromnom baštom i bazenom – pogledajte i sami kako izgleda!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  "Odbila je moj poziv na dejt": RiRi slomila srce najbržem čoveku svih vremena!

One thought on “A razlog je ludi obožavalac: Rihanna prodaje svoju kuću za 7 miliona dolara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.