A nismo joj verovali: Ariana dokazala da i dalje izgleda kao kad je imala pet godina!

Prošle nedelje u javnost je dospeo novinski članak gde smo mogli da saznamo kako je nju dva puta pogađao pak na hokejaškim utakmicama kad je imala samo pet godina, a Ari je to komentarisala rečima da se ona fizički gotovo uopšte nije izmenila, i da bi to svi primetili kad bi ona uklonila svoj konjski rep. I zaista, ona je to sad i učinila!

Ari je sklonila sve ekstenzije, šminku i veštačke trepavice i snimila kratak Instagram video gde zaista jako liči na mnogo mlađu verziju sebe! Ari se često šali na račun toga da izgleda kao beba, pa je nedavno ispričala, “Svako ko me zna… ja imam 25 godina. Ovde sam imala samo pet godina. Jedina razlika je u tome što sad imam ruku na kojoj piše ‘mali roštilj prst'”. Naravno, Ari misli na svoju nesrećnu tetovažu na japanskom koju ima na dlanu!

Ari je jedna od retkih muzičarki na svetu koja ima publiku svih generacija! Oni stariji obožavaju njen glas a onim najmlađima upravo njene nežne crte lica i ponašanje pomažu da se identifikuju sa njom.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Demi, Shawn, Ariana, Dua... Stigle su Grammy nominacije za 2019. godinu!

3 thoughts on “A nismo joj verovali: Ariana dokazala da i dalje izgleda kao kad je imala pet godina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.