A zvuči tako lepo: Tini govori najužasnije stvari o sebi u novoj pesmi!

Martina Stoessel od početaka karijere suočava se sa uvredama, pa zbog toga i ne čudi što je rado prihvatila ponudu da bude kao kampanje #LoveYouHater kojom se kaže da ne treba mrzeti one koje mrze nas, već pronaći način da sve ono negativno što dolazi iskoristimo najbolje što umemo.

“Priključila sam se ovoj kampanji jer mislim da je važno da budemo svesni toga. Često nas hejteri mogu povrediti svojim negativnim komentairma, ali isto tako nas i inspirisati”, kaže Tini na svom Instagram profilu. “Predstavljam vam pesmu #GuisoDeLentejas, posvećenu prelepim ljudima koje napadaju oni kojima treba više ljubavi. Nas negativni komentari čine jačim!”

Pesma koju Tini peva možda vam zvuči melodično, ali kad znamo da stihovi glase, “Ti si vreća kostiju, ništa, trebalo bi da te uče da pevaš/Izgledaš kao daska za surf sa nogama, bolesno si mršava, bila bi dobra za paprikaš/Nemaš pojma da igraš, gde je učitelj koji bi te naučio tome/Postala si ono što jesi jer ti je tatica producent, nemaš talenta” i slično. Sve ovo Tini peva sa osmehom na licu!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Da li nam Tini ovim potezom pokazuje da je ponovo singl?

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

3 thoughts on “A zvuči tako lepo: Tini govori najužasnije stvari o sebi u novoj pesmi!

  1. Najbolja je, i ponosna sam na nju, a oni nek nauce sta su geni, da osoba moze mnogo da jede, a da opet bude mrsava. Nek nauce da pevaju Si Tu Te Vas kao sto Tini peva, i ne samo tu pesmu nego sve ostale. Nek prvo zavole svoj izgled, jer da su oni nesto bolji ne bi tako govori. I da, slobodno nek se jave kod Tinite da ih nauci kako se plese!

  2. Ostala sam bez teksta! Kod nje volim što nije sebična i da misli samo sebi (msm da priča samo o svojim vrlinama) Još jednom je pokazala da sve deli sa nama i da je nije sramota da priča o svojim manama… (ali iskreno, nije ona kriva što ima sitnu građu)

  3. Ja sam kao mala bila na rubu anoreksije, a sad izgledam ko trudnica. Mršava sam, ali sve mi se skuplja po trbuhu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.