San sve bliži: DJ Snake počeo da pruža javnu podršku Tini!

DJ Snake je jedan od najcenjenijih producenata na svetu u ovom momentu, a znamo ga po odličnim saradnjama sa Justinom Bieberom i Selenom Gomez. Tom elitnom društvu sve je bliža i Tini Stoessel!

Već smo pisali o tome kako je DJ Snake nakon velike kampanje Tinista zapratio Tini na Twitteru, a sad se prvi put i oglasio i to na najavu njenog novog spota! Tini je tako za 2. novembar najavila video za pesmu “Por Que Te Vas”, a DJ Snake je kao komentar ostavio emotikon aktivnog vulkana! On dakle u najmanju ruku prati šta radi Tini, ali i očigledno ne želi da stane na tome!

Martina za sad ćuti o svemu što je razumljivo, baš zato jer se koncentriše na promociju svoje muzike, ali nema sumnje da je vrlo srećna zbog ove mogućnosti! Pevačica i glumica se u poslednje vreme skroz preorijentisala na španski, ali DJ Snake bi mogao da promeni i pomogne da zaista postane svetska zvezda!

Pročitajte još  "Violetta" puni 10 godina: Disney+ priprema muzički šou sa Tini Stoessel!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “San sve bliži: DJ Snake počeo da pruža javnu podršku Tini!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.