Kao u bajci: Tinisti zahtevaju od DJ Snakea da radi sa Martinom, već stižu prvi rezultati!

Ne potcenjujte moć fandoma! DJ Snake izrazio je želju da uradi remiks svog velikog hita “Taki Taki”, pa je na Twitteru pitao koju bi zvezdu trebalo da pozove u tom slučaju. Tinisti su odmah krenuli u akciju koja je verovali ili ne, već dala rezultat!

DJ je na svom Twitteru napisao, “Koga želite da vidite na Taki Taki remiksu”, a onda su ga preplavile stotine komentara Tinista! Interesantno, i porodica Stoessel se pridružila akciji, pa se oglasio i Tinitin brat Fran, a kasnije i mama Mariana!

I zamislite, rezultata ima! DJ Snake možda nije znao ko je Tini, ali sad je vrlo svestan toga, pa je odlučio i da je zaprati na društvenim mrežama! To je znak da će se gotovo sigurno pregovarati oko remiksa, pa je sad sve stvar dogovora oba tima. Navijamo da se ovo desi!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #23

5 thoughts on “Kao u bajci: Tinisti zahtevaju od DJ Snakea da radi sa Martinom, već stižu prvi rezultati!

  1. Wow, baš mi je drago. Nadam se da će čitav svijetotkriti njen prekrasan glas! 💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.