Opasnosti posla: The Weeknd umalo poginuo na svom koncertu! (video)

The Weeknd je za vikend održao koncert u Meksiko Sitiju, a ovaj događaj mogao je da se završi tragično po muzičara s obzirom da je vrlo malo falilo da ga deo opreme pogodi u glavu!

Kao što vidimo, tokom izvođenja pesme “Party Monster”, muzičar je krenuo ka levoj strani scene, a onda je na svu sreću zastao, jer je par sekundi kasnije velikom brzinom težak objekat pao veoma blizu njega! Interesatno, sve vreme se čini kao da on nije ni primetio šta se desilo, jer je bez ikakve pauze nastavio da peva.

The Weeknd je kasnije postavio snimak na svoj Instagram uz šaljivo, “Olujno vreme sa šansom da padaju objekati”, kao komentar. Vreme tokom koncerta je zaista bilo loše, uz jak vetar i žestoku kišu. Pad teškog objekta sa velike visine definitivno bi ozbiljno povredio pevača, a možda mu i naneo smrtonosne povrede.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/The Weeknd

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  To je ljubav: Selena Gomez stigla u Evropu zbog The Weeknda!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Opasnosti posla: The Weeknd umalo poginuo na svom koncertu! (video)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.