Sunčicin blog: Recenzija debitantskog Extended Play-a Noah Cyrus ,,Good Cry”!

Ćaos! Sunčica je i tu sam sa svojim 33. blogom po redu. Konačno je u pitanju recenzija (deluje mi kao da je prošlo milion godina otkako sam napisala blog sa ovakvom temom prethodni put…) i to debitantskog extended play-a Noah Cyrus ,,Good Cry”. Danas (u trenutku kada pišem ovo) je izašao ovaj extended play i ja sam, naravno, jedva čekala da napišem ovu recenziju. Kao i uvek, krećemo sa nekoliko uvodnih reči, a potom i sa samom temom bloga.

Noah sam počela da slušam otkako je izbacila svoju prvu pesmu ,,Make Me (Cry)” sa Labrinthom još pre oko 2 godine sada i od tada jedva sam čekala da prestavi svoj prvi album. Znam da je ovo zapravo mini-album, ali svakako sam presrećna što je i to izbacila, naravno. Ima 6 pesama ovaj extended play i za sada 1 singl ,,Mad At You” koju sa njom izvodi Gallantan. No, o toj kao i o ostalim pesmama će sada već biti reči u mom blogu. Da ne dužim više sa ovim uvodnim delom, hajde da konačno krenemo sa recenziom ovog mini-albuma!

1) Where Have You Been?

Pesma koja govori o nastavljanju, o tome kako preboleti neku ljubav i slično. Inače, ovo je ujedno i najkraća pesma na albumu, koliko mi se čini, i nema nešto mnogo teksta, ali je svakako stvarno divna pesma.

2) Mad At You ft. Gallant

Ova pesma je o nekome ko misli samo na sebe, ali uprkos tome, kako pesma i sama kaže, ne može se biti ljut na tu osobu. Mislim da su im se glasovi u ovoj pesmi savršeno uklopili i sve zvuči stvarno prelepo.

3) Good Cry

Moj trenutni favorit sa albuma, definitivno. Ova pesma ima nešto brži ritam u odnosu na prethodne, i kao što vidite, nosi isti naziv kao i sam extended play. Noah govori o potpunoj promeni i emocijama koje se osećaju pri tome. Negde sam pročitala za ovu pesmu da je ona bila ta koja je mogla biti vodeći singl sa njenog debitantskog albuma, ali kako on još uvek nije izašao, nalazi se na ovom extended play-u.

4) Punches ft. LP

Ova pesma ima nekako opuštajući ritam, ali je takođe i malo brža pesma. Takođe, pored dueta sa Gallantom, ovo je jedini duet sa ovog extended playa. Neki je opisuju kao ,,chill” pesmu. Sve u svemu, još jedna super pesma od Noah.

5) Sadness

Mislim da je ovo možda čak i najemotivnija pesma sa albuma. Uglavnom, Noah ovde govori o tome kako pokušava da bude prijatelj sa tom neizbežnom tugom. Ni sama ne znam šta bih više dodala kada je reč o ovoj pesmi.

6) Topanga (Voice Memo)

Poslednja pesma sa ovog extended play-a. Nastala je od njenih glasovnih zapisa, kao što već pretpostavljate. Govori o oproštaju, zaboravljanju i sličnim temama, tako da je ovo stvarno upečatljiv način za zaokruživanje njenog debitantskog mini-albuma.

I to bi bilo sve što se tiče mog 33. bloga, nadam se da vam se dopao. Nadam se da vam je bilo interesantno da ga čitate i da ste podstaknuti makar malo da poslušate neku od ovih pesama (ako već niste). Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Koje su vaše omiljene pesme sa ovog mini-albuma? Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica. 😊

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Sunčicin blog: Recenzija debitantskog Extended Play-a Noah Cyrus ,,Good Cry”!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.