Sama se predala: Cardi B uhapšena!

Cardi B nedavno je izazvala skandal nakon što je napala Nicki Minaj na jednom zabavi u Njujorku, a da ona ima problema sa celim svetom, a ne svojom rivalkom, pokazali su novi nemili dođagaji.

Cardi se se tako potukla u striptiz klubu i to sa sestrama barmenkama Jade i Baddie Gi. Kako navodi Jade, Cardi B redovno pokušava da je pretuče jer je ona navodno spavala sa njenim mužem Offsetom. Reperka je svesna šta je uradila, pa je sama odlučila da se preda policiji, umesto da oni dolaze da je hapse.

Kako se navodi, muzičarka je odmah “počašćena” sa dve optužnice – za izazivanje opšte opasnosti i tuču. Čitava stvar se inače desila još 29. avgusta kad je Cardi B bacala stolice i boce na svoje rivalke u uspela da ih povredi. Suđenje počinje 29. oktobra, a ona će verovatno platiti kauciju i moći da se brani sa slobode. Malo neozbiljno za majku dvomesečnog deteta.

Pročitajte još  Najpoznatiji reperi na jednom mestu: Migos, Nicki Minaj i Cardi B predstavljaju spot za svoju pesmu „MotorSport“!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cardi B

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Sama se predala: Cardi B uhapšena!

  1. Hahahahahah!
    Napada Nicki zbog drame,
    Govori da je napadnuta:
    "Nema gore mame!",
    Jer je napuhnuta.
    Mame ona nije najbola
    Od nje me hvata glavobolja.
    Potuče se, u zatvor ide,
    Za sve krivi tabloide.
    Ko je to?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.