I to na našem jeziku: Marcus izjavio ljubav devojci iz Srbije! (video)

Marcus i Martinus ovih dana često prave lajvove na Instagramu, a po običaju, naši MMeri ih isto tako često saleću pitanjima i često dobijaju njihovu pažnju. Ipak, najviše sreće je imala je jedna MMerka iz Srbije kojoj je Marcus uputio najlepše reči.

Marcus je u jednom momentu na našem jeziku izgovorio “Ja volim Lenu”, a da to odobrava potvrdila je i njegova sestra eMMa koja je ponovila to isto. Ne znamo da li je ovo najava budućeg braka, ali Lena ima čime da se pohvali! Sem toga, sreće su imale i druge MMerke, poput Milice kojoj je Marcus rekao “Ti si lepa”, kao što takođe možete videti na snimku.

Inače, tokom lajvova saznali smo da MM baš i ne znaju kojim su to jezikom pričali, jer su ubeđeni da je “Volimo vas” u stvari nešto na španskom! Bude li opet prilike da sa njima radimo intervju u Beogradu, naša Jelena Kosara će morati da im objasni neke stvari!

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Marcus i Martinus startovali turneju sa Jasonom Derulom, pevali i "Lie To You"! (video)
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

17 thoughts on “I to na našem jeziku: Marcus izjavio ljubav devojci iz Srbije! (video)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.