Jezivo: Mac Miller se predozirao i umro

Strašne stvari se dešavaju ove godine. Nakon što je Demi Lovato jedva preživela upotrebu narkotika i sad se nalazi na lečenju koje će potrajati, iste sreće nije bio talentovani reper Mac Miller koji je preminuo danas. Imao je samo 26 godina.

Mac je pronađen večeras oko 21h po našame vremenu u svojoj kući u Kaliforniji, a kad je hitna pomoć stigla, ostalo im je samo da konstatuju njegovu smrt. Za sad nije poznato koliko je vremena prošlo pre nego što su ga medicinari pronašli, a policija se za sad uzdržava od komentara, iako svi mediji prenose da je razlog smrti droga.

Mac je 14. maja uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, ali je tad rekao da mu je to promenilo život. “To je najbolja stvar koja mi se desila. Najbolja stvar koje mogla da mi se desi. Trebalo mi je to. Morao sam da udarim u banderu da bisve prestalo. Fanovi brinu, ali da im kažem, kul sam.” Mac je pre samo mesec dana izdao svoj novi album, a iako je bio u problemima nakon raskida sa Arianom Grande, nikad je nije krivio niti javno prozivao. Počivaj u miru Mac, mislimo da nikad nećemo zaboraviti ovu tragičnu priču.

Pročitajte još  Amerisa u novom kvizu proverava koja pesma Ariane Grande je napisana baš za vas!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

15 thoughts on “Jezivo: Mac Miller se predozirao i umro

  1. ŠTA?! Ne mogu da verujem.. U šoku sam, počivaj u miru Mac, nikad nećeš biti zaboravljen i zauvek ćemo te voleti❤🙏🙏

  2. Vjerovatno je to sve u nastalo zbog tuge i raskida s Ari😭😭😭😭jos ne vjerujem,pocivaj u miru Mac..Sada cekamo da se Ari oglasi

  3. mnogo mi je tesko, njegova muzika je bila odlicna, ali on je bio jos bolji. stvarno mi je tesko pomiriti se sa time da je umro i znam da cu zauvek osecati njegovo prisustvo. ne znam zasto ljudi ponizavaju i unistavaju sebe sa tim drogama nakon svega sto se desilo.

  4. Mislim da je jedan dio predoziranja zbog raskida sa Ari, ali on je i prije imao istih problema (barem mislim)😭😭😭

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.