Mi smo sledeći? Selena stigla na 50 kilometara od Srbije!

Kad smo vam pisali o tome kako je Selena Gomez stigla u Grčku radi humanitarne misije, zaista smo verovali da će ona tamo provesti najviše par dana i onda se vratiti kući. Međutim, na opšte iznenađenje, ona je ostala na Balkanu i prišla nam još bliže, s obzirom da je u Bugarskoj!

Da budemo precizniji, nismo sigurni gde je Sel danas, ali znamo da je u sredu definitivno bila u Bugarskoj, što dokazuje par slika i videa koji su osvanuli na društvenim mrežama. Na njima Sel vidimo u društvu jedne porodice i njihove bebice!

Iako nema zvaničnih informacija šta se dešava, moguće je da je Sel i dalje u humanitarnoj misiji i da pomaže ugroženima, što je za nju uobičajena stvar. Videi su inače nastali u blizini prestonice, Sofije. Da li će se Sel navratiti i u najbližu zemlju regiona, Srbiju, ostaje da vidimo. Nažalost, i kod nas je broj ugroženih i gladnih izuzetno veliki.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ona je baš kao Alex: Selena Gomez upala na intimnu večeru Davida Hernieja i njegove supruge!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

11 thoughts on “Mi smo sledeći? Selena stigla na 50 kilometara od Srbije!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.