Boris nam predstavlja srpski Twitter profil o Seleni Gomez, “Selena Gomez Serbia”

Pozdrav Famozo, napravili smo Twitter profil o Seleni Gomez. Odlučili smo se upravo za Twitter zato što tamo nema mnogo aktivnih profila o Seleni iz Srbije tako da smo mislili da je to najbolje mesto.

Volimo Selenu jako puno i znamo da ima mnogo fanova kako u Srbiji pa tako i na celom Balkanu pa bi bilo lepo da se svi udružimo i napravimo veliku armiju na Twitteru i možda Selena nekim čudom primeti da ima fanove na Balkanu ?

Twitter: Selena Gomez Serbia

Na profilu ce biti raznih iznenađenja u budućnosti za Selenatore ali za to ima vremena za sada je početak pa ćete sve već saznati ako nas zapratite! Na profilu ćemo se bazirati na novosti itd o Seleni ali zašto da ne i neke druge teme o poznatima. JAKO VOLIMO SELENU I ZELIMO DA ZNA DA IMA FANOVE U SRBIJI #SelenatorsForever. Uvek smo tu za sve Selenatore i možemo pričati o svemu!

Twitter By : Boris, Jelena, Max, Ivona …

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #112 - Glasajte za pet pesama ali samo jednom!

5 thoughts on “Boris nam predstavlja srpski Twitter profil o Seleni Gomez, “Selena Gomez Serbia”

  1. Ne sviđa mi se, bas sam pronašla nekoliko tvita gde vređaju Demi, Arianu i Justina!

  2. Stranica je odvratna, ne znam zašto ste je podelili, sve sto rade je vređaju ostale zvezde i fandome!

    1. msm da trebas da gledas to drugacije !pa ni ti ne bi vredjala nikoga ako ne vredjaju tebe !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.