Ed Sheeran, Nicki Minaj, Liam Payne: Pljušte pohvale na račun BTS i albuma “Love Yourself: Answer”!

Bez ikakve sumnje, BTS je već najuspešnija k-pop grupa u istoriji, a toga su svesni ne samo fanovi već i druge zvezde koje ovih dana ne propuštaju priliku da im odaju počast!

Momci su 24. avgusta izdali svoj novi album, “Love Yourself: Answer” a povodom toga istog dana se oglasio Liam Payne rečima, “Jako sam ponosan na BTS. Pre dosta vremena sam o njima pričao svojoj muzičkoj kući a sad je zadovoljstvo što u isto vreme izbacujemo muziku, svaka čast momci.” James Corden pozvao je momke u “Carpool Karaoke”, a slavna manekenka Tyra Banks poručila je da će naredne nedelje biti na njihovom koncertu u Los Anđelesu.

Nicki Minaj promovisala je album “Love Yourself: Answer” na svom Twitter profilu, dok ih je Ed Sheeran pozdravio na svom Instagram Storyju i poručio da im je album neverovatan! Za BTS očigledno dolaze samo bolji dani!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Izašla BTS igra, besplatna je i dostupna i kod nas!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.