Izašla BTS igra, besplatna je i dostupna i kod nas!

Čekanje je završeno! Dugo najavljivana igra “BTS World” dostupna je u verziji za Android i iPhone i to na globalnom nivou, što podrazumeva i naš čitav region! Ovo je free-to-play naslov, što znači da se on može besplatno preuzeti i igrati, ali i da gejmeri mogu opciono da za pravi novac kupe neke dodatke.

Reakcija fandoma su odlične sudeći po tome što Android verzija ima već milion preuzimanja, dok Apple verzija drži prva mesta u 25 zemalja! Ovaj naslov radi renomirana korejska kompanija Netmarble i stavlja vas u ulogu menadžera BTS-a, iz vremena početka njihove karijere.

Dodatni razlog za igranje je tona ekskluzivnog materijala jer je tu suludih 10.000 novih fotki, 100 video klipova i mogućnost interakcije sa momcima kroz susrete 1 na 1. Za sve kojima je BTS na srcu, ovo je nešto što jednostavno moraju da probaju!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Triler u Britaniji: Najava da će BTS film biti sinhronizovan izazvala buru protesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.