Ponosni na svoje poreklo: Gigi i Zayn proslavili Kurban-bajram!

Zayn Malik i Gigi Hadid oboje potiču iz porodica sa islamskim korenima, a iako ni ona ni one sebe ne smatraju velikim vernicima, poštuju najveće praznike poput Kurban-bajrama kojeg su obeležili kako dolikuje, u društvu porodice i prijatelja.

Zayn i Gigi su tako dane proveli sa njegovom porodicom a njihovu sliku objavila je pevačeva sestra Waliya uz komentar, “Kurban-bajram”. Interesantno, njih dvoje su nosili tradicionalne nošnje koje su naručili iz luksuzne pakistanske modne kuće Janan.

Naravno, ovo nije prvi put da Zayn i Gigi obeležavaju važne muslimanske praznike, a čini se da je njihova poruka pre svega da treba poštovati svoje praznike i tradicije, jer nas i to čini onim što jesmo. Važnije od svega, jako je bitno da poštujemo druge religije i njihove običaje jer je ta raznovrsnost ono što ovaj svet čini lepim.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zayn Malik

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Harryjeva poruka Zaynu: Tvoje ponašanje uopšte nije kul, ne želimo te u bendu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Ponosni na svoje poreklo: Gigi i Zayn proslavili Kurban-bajram!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.