Da se slaže sa sestrinim automobilom: Kanye West častio Kim Kardashian „skromnim“ Mercedesom!



Kylie Jenner je za rođendan dobila vrlo redak poklon od Travisa Scotta, a njegov primer sledi Kanye West pa je svojoj dragoj učinio sličnu stvar!

Naime, Kylie je od Travisa dobila prelepi retro Rolls Royce automobil kojim se odmah pohvalila na društvenim mrežama, a njena sestra Kim Kardashian doživela je isto zadovoljstvo! Rijaliti zvezda je u subotu bila više nego oduševljena kada je njen suprug Kanye West dovezao Mercedes Benz G-Wagon, automobil neonski žute boje i retro stila, kao što to voli i Kylie!

Ovaj automobil plaćen je 240 hiljada dolara, a Kim se u njega zaljubila još prošlog meseca kada je jedan model vozila po Majamiju – „O bože, upravo sam izašla iz teretane i videla ovu bebu. Non stop sam pričala o njoj, pogledajte ko mi je poklonio!“ uzviknula je Kim okrećući kameru ka Kanyeu, mada, mnogima je čudno što je reper na svoju ruku uspeo da „iskešira“ ovako vredan poklon.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Šta znači nova tetovaža Kylie Jenner?
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Da se slaže sa sestrinim automobilom: Kanye West častio Kim Kardashian „skromnim“ Mercedesom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.