Uz strastven poljubac sa Peteom: Ariana Grande održala „Sweetener Sessions“ koncert u Los Anđelesu!

Srećnici koji su bili sa Arianom Grande u Los Anđelesu sinoć bili su u prilici da čuju pesme sa albuma „Sweetener“ uživo!

Ariana je trenutno na promotivnoj turneji povodom „Sweetenera“ pa je posetila Njujork, Čikago i Los Anđeles, a 5. septembra će na kratko doći i u Evropu odnosno u London da promoviše album i održi intiman koncert za manji broj fanova. Ovakve turneje su svakako nemoguće za naš region kada su u pitanju zvezde ogromne kao Ari, jer kao što vidite, oni su obuhvatali svega četiri zakazana nastupa a u Evropi svega jedan.

Embed from Getty Images

Ari je uživala u intimnoj atmosferi sa najvećim Arianatorima, a njen voljeni Pete Davidson takođe je bio tu i strast je ponovo ovladala prostorijom kada su se njih dvoje poljubili! Pete je oko vrata nosio medaljon u obliku oblaka, što simbolizuje Arianin omiljeni emodži, pesmu „R.E.M“, Arin parfem i još mnogo toga, a Ari je takođe nosila svoj merch iz kolekcije sa sajta!

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande, Getty Images

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Teen Choice Awards: Harry Styles i Ariana Grande kralj i kraljica večeri!

3 thoughts on “Uz strastven poljubac sa Peteom: Ariana Grande održala „Sweetener Sessions“ koncert u Los Anđelesu!

  1. Slažem se , a mi smo jedna mala država koja nije ništa za nju i nikada je nećemo uživo videti😭😭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.