Sutra je MTV VMA: Evo šta možete očekivati od ovog šoua!

MTV VMA će se po našem vremenu održati u utorak u dva ujutru, a kako je ovaj šou jedna od najpopularnijih dodela nagrada, kao i uvek nas očekuju važni nastupi i nominacije!

Osoba koja ima ubedljivo najveći broj nominacija je Cardi B, tako da ona ima šanse da ponese kući 10 nagrada, a to nije čudo s obzirom da je reperka ovladala top listama albumom „Invasion Of Privacy“ a nedugo zatim je postala i majka! Beyonce i Jay-Z odmah su iza nje sa osam nominacija, a prestižna Michael Jackson Video Vanguard nagrada pripašće Jennifer Lopez, koja će te večeri i nastupiti, a nije imala nastup tamo od 2001. godine!

Zvaničnog voditelja nema, ali Kevin Hart, Tiffany Haddish, Bebe Rexha i Blake Lively biće neki od prezentera, dok se od nastupa očekuje mnogo, jer osim J.Lo na VMA binu po drugi put staje Shawn Mendes, a Ariana Grande će nastupiti taman na vreme da svet čuje za njen već uspešan album “Sweetener” – očekuje nas spektakl!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Nije bila na MTV VMA, ali se o njoj pričalo: Gde je i šta radi Taylor Swift i zašto nije dobila nijednu nagradu?
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

7 thoughts on “Sutra je MTV VMA: Evo šta možete očekivati od ovog šoua!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.