Ivana nam šalje svoju Wattpad priču, ”All Our Little Things”!Zdravo! Pišem priču iz nekoliko serijala, zove se ”All Our Little Things.” U pitanju je takoreći roman, odnosno ljubavna priča između Harrya i Evelyn, ali se u tu priču upliću njen posao i njegovi fanovi.

Želela bih ovim putem da pozovem sve koji imaju Wattpad da je pročitaju, jer se stvarno trudim oko priče. 🙂
Moje ime na wattpadu je @queen_almighty . 🙂

Link priče: “All Our Little Things”

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu [email protected] a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Ivana nam šalje svoju Wattpad priču, ”All Our Little Things”!

  1. Jako dobro!Ovo je tako dobro i vidi se da te to zanima.Samo nastavi tako i jedva čekam drugi nastavak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.