Obožavana: Porodica obasipa Kylie Jenner poklonima i ljubavlju za njen 21. rođendan!

Kylie Jenner je još jednom pokazala svetu koliko je srećna osoba i koliko je okružena ljudima koji je vole – proslava njenog rođendana juče izgledala je spektakularno!

Kylie je juče napunila 21 godinu, ali to i dalje ne menja činjenicu da je ona mezimče Kardashian-Jenner porodice, tako da ona ni sa jedne strane nije prošla bez poklona i čestitki! Cela porodica je igrala i uživala u slavlju cele noći u luksuznom klubu Delilah u Holivudu, i dok je Kendall Jenner poručila ukratko da voli Kylie i da rado provodi vreme sa njom, Kim Kardashian je imala nešto opširniju čestitku! „Presrećna sam što sam sa tobom na ovom sestrinskom putu, a sada si i majka. Volim te puno i uvek ćeš biti moja beba sestra bez obzira na sve“ napisala je ona!

a bunch of baddies 🤷🏻‍♀️ we’re 21 today

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана

happy 21st birthday to my tiny sister! i love being in your presence @kyliejenner

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner) дана

Kris Jenner odnela je pobedu kada je najemotivnija poruka od svih u pitanju. „Najveći poklon mi je da te gledam kako odrastaš kao divna mlada žena, Stormina majka, sestra, poslovna žena, prijatelj i ćerka. Posebna si duša i imaš najveće srce i dobra si i velikodušna prema svima. Zahvalna sam Bogu što mi je dao da ti ja budem mama, volim te više nego što ćeš ikad znati“ napisala je ona uz fotke male Kylie i svežije fotke od danas.

Kylie je dobila čestitke i od Belle Hadid i Hailey Baldwin, a njen dragi Travis Scott iznenadio ju je ne samo čestitkom, već i predivnim ružama i Rolls Royce automobilom u dvorištu! Kylie kaže da je ovako nešto bio njen san, a osim automobila dobila je i bicikl sa motivima jednoroga – ko zna koliko se još poklona krije, a Kylie tek treba da ih pokaže!

woke up to a little fairytale 💕 thank you baby @travisscott

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Baka Kylie Jenner otkrila zašto je Kylie ostavila Travisa Scotta!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Obožavana: Porodica obasipa Kylie Jenner poklonima i ljubavlju za njen 21. rođendan!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.