Letnja idila: Nicki Minaj i Ariana Grande predstavljaju spot za „Bed“!

Nicki Minaj, kao i njena bliska prijateljica Ariana Grande, očekuje izlazak svog albuma i takođe sprema svoje singlove, kao što je ovaj na kom je radila sa Ari koju jako voli.

Ovo je samo jedna od brojnih saradnji koje su Ari i Nicki ostvarile u muzici, a za pesmu „Bed“ u kojoj Ariana ima samo refren a Nicki repuje u većem delu pesme, devojke su spremile pravu letnju idilu i Nicki izgleda kao sirena dok je zapljuskuju talasi!

Poznavajući Nicki, ona će sigurno ostvariti i ono što je napisala u opisu videa na društvenim mrežama – ovo nije jedina verzija spota koja postoji! „Još jedna stvar, ovo nije jedini edit spota za „Bed“, jer smo imali dva reditelja. Prvi vidite sad, ali i drugi ću pustiti verovatno tokom nedelje, nemam pojma“ napisala je ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Od Arianatora nam stiže kviz za upoznavanje sa Ari!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

5 thoughts on “Letnja idila: Nicki Minaj i Ariana Grande predstavljaju spot za „Bed“!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.