Ovo nije mogla da sakrije: Taylor Swift i Joe Alwyn uživali zajedno na luksuznoj lokaciji za Dan nezavisnosti!

Taylor Swift poznata je kao kraljica proslava 4. jula među slavnima – u ovim situacijama pevačicu često bije loš glas, ali ove godine nije dala povoda medijima za tako nešto!

Tay svoj privatni život sada drži definitivno u privatnosti u kakvoj bi i trebalo jer drugačije ne bi imala mira, ali neke stvari se ipak ne mogu sakriti – tako su paparaci otkrili da je Tay 4. jul proslavila sa svojim dragim, Joe Alwynom, i to na ostrvima Terks i Kejsos, gde su mogli da uživaju u luksuznom odmoru i plivanju i ronjenju, a vidi se i po fotkama da su jako zaljubljeni!

Kažemo da Taylor bije loš glas kad su u pitanju proslave Dana nezavisnosti u Americi, jer su njene žurke sa elitnom grupom prijatelja često bile predmet uvreda ili medijskih priča, a pre tačno dve godine, dogodio se i famozni izlazak sa Tomom Hiddlestonom na Roud Ajlendu, gde se on kupao sa njenim društvom i nosio „I Heart TS“ majicu, od koje je napravljena takva priča u javnosti da je Taylor kasnije i sama uzela te majice kao deo parodije za spot za „Look What You Made Me Do“ – sve u svemu, Taylor sad pametnije proslavlja ovaj praznik!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Pravi anđeo: Taylor odbranila svoju Swiftie, ućutkala hejtera!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Ovo nije mogla da sakrije: Taylor Swift i Joe Alwyn uživali zajedno na luksuznoj lokaciji za Dan nezavisnosti!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.