Ovo nije mogla da sakrije: Taylor Swift i Joe Alwyn uživali zajedno na luksuznoj lokaciji za Dan nezavisnosti!

Taylor Swift poznata je kao kraljica proslava 4. jula među slavnima – u ovim situacijama pevačicu često bije loš glas, ali ove godine nije dala povoda medijima za tako nešto!

Tay svoj privatni život sada drži definitivno u privatnosti u kakvoj bi i trebalo jer drugačije ne bi imala mira, ali neke stvari se ipak ne mogu sakriti – tako su paparaci otkrili da je Tay 4. jul proslavila sa svojim dragim, Joe Alwynom, i to na ostrvima Terks i Kejsos, gde su mogli da uživaju u luksuznom odmoru i plivanju i ronjenju, a vidi se i po fotkama da su jako zaljubljeni!

Kažemo da Taylor bije loš glas kad su u pitanju proslave Dana nezavisnosti u Americi, jer su njene žurke sa elitnom grupom prijatelja često bile predmet uvreda ili medijskih priča, a pre tačno dve godine, dogodio se i famozni izlazak sa Tomom Hiddlestonom na Roud Ajlendu, gde se on kupao sa njenim društvom i nosio „I Heart TS“ majicu, od koje je napravljena takva priča u javnosti da je Taylor kasnije i sama uzela te majice kao deo parodije za spot za „Look What You Made Me Do“ – sve u svemu, Taylor sad pametnije proslavlja ovaj praznik!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Inspiracija pred Dan zaljubljenih: Pet najlepših ljubavnih izjava Taylor Swift!

One thought on “Ovo nije mogla da sakrije: Taylor Swift i Joe Alwyn uživali zajedno na luksuznoj lokaciji za Dan nezavisnosti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.