Genijalno: Taylor Swift ispalila paparace za Dan nezavisnosti!

Prethodnih dana niste mogli da otvorite internet a da ne naletite na silna medijska naklapanja o tome koga će sve Taylor Swift da pozove na svoje tradicionalno okupljanje povodom 4. jula, američkog Dana nezavisnosti. Paparaci su bili spremni pa su angažovali čak i helikopter kako bi sve snimili ali ih je dočekalo iznenađenje!

Umesto velike žurke u njenoj kući na Rod Ajlendu, tamo je vladala apsolutna tišina! Iako je na licu mesta bio prisutan čak i tobogan koji se spušta u bazen, fotografi i fanovi uzalud su čekali da se neko pojavi i priredi im predstavu!

Treba li to reći, ovo je izuzetno pametan potez Tay koja je tačno znala šta je čeka i nije želela da bude bilo čija cirkuska atrakcija. Po svemu sudeći, pevačica je odlučila da ostane u Nešvilu sa porodicom i nastavi da izbegava javnost sve dok ne bude spremna za premijeru svog novog albuma!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nije greška: Taylor Swift na sudu, zahteva JEDAN dolar odštete!

5 thoughts on “Genijalno: Taylor Swift ispalila paparace za Dan nezavisnosti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.