Sudija odbio da izda nalog za hapšenje Justina Biebera, ali nije sve gotovo!

Justin Bieber mirno može da provede današnji praznik u Americi, s obzirom da je sudija u Los Anđelesu odbio predlog tužioca da se on odmah uhapsi zbog ne pojavljivanja u sudnici.

Naime, Biebsa po ko zna koji put tuži bivši komšija čiju je kuću gađao jajima 2014, a iako mu je isplatio desetine hiljada dolara i odradio uslovnu kaznu i društveno korisni rad, on ga i dalje ne ostavlja na miru. Sused čije je ime Jeffrey Schwartz neće se smiriti dok Jusa ne pošalje iza rešetaka, a pritom od njega izvuče i milion dolara jer sad tvrdi da zbog Biebsa ima psihičke probleme, baš kao i njegova žena. Bitka na sudu će se nastaviti, a sad se čeka zakazivanje novog datuma.

U međuvremenu, Jus je ostao u Americi jer je i očekivao da ga policija neće juriti, pa ovaj 4. jul, što je američki Dan nezavisnosti provodi u društvu Hailey Baldwin, sa kojom je u utorak bio na plaži.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Gigi Hadid se veoma ružno ponela prema Justinu i Hailey
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Sudija odbio da izda nalog za hapšenje Justina Biebera, ali nije sve gotovo!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.