Gigi Hadid se veoma ružno ponela prema Justinu i Hailey

Justin Bieber otvorio je dušu ranije ove nedelje, otkrivši da boluje od teške bolesti za koju još uvek nema leka. Njegove reči naišle su na podršku zvezda širom sveta, što je uključivalo i Gigi Hadid. Međutim, ona se kasnije predomislila pa je na taj način veoma povredila pa i ponizila Biebsa i njegovu suprugu Hailey.

Naime, nakon što je Biebs objavio svetu šta mu se dešava, HGailey je nakon toga tvitovala Gigi i njenoj mami Yolandi i zahvalila im se na podršci, jer Yolanda, kao i njena deca Anwar i Bella takođe imaju lajmsku bolest. “Htela bih da se zahvalim Yolandi, Belli i Gigi što su mi dale toliko informacija o lajmskoj bolesti i što mi pomažu da dobijem odgovore na sva pitanja o tome šta treba da radim i koji su simptomi. Volim ove tri neverovatne žene”.

Ubrzo nakon toga, Gigi je uzvratila tvitom u kome kaže, “Naše je zadovoljstvo. Želimo najbrži mogući oporavak”. Međutim, idili su ubrzo prekinuli swiftieji, koji su joj poručili da je sramota što ona pomaže Justinu kad se zna da drugarica sa Taylor Swift koja je u velikom sukobu sa Biebsovim menadžerom Scooterom Braunom. Pritisak je bio toliko jak da je Gigi posle par minuta i obrisala tvit! Interesantno, ona je pre toga upala u svađu sa jednim korisnikom ove društvene mreže gde je rekla da to što pomaže drugarici čiji je muž bolestan ne znači da zbog toga manje volim nekog drugog, jer svi zaslužuju da budu zdravi. Ipak, ubrzo nakon toga usledilo je brisanje poruke podrške! Šteta, jer Gigi je rekla pravu stvar – svako zaslužuje da bude zdrav. Ovako, sebe je dovela u najgori položaj prema svima.

Pročitajte još  Selena i Justin praznik proveli u istom gradu ali ne i zajedno!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.