Bivši komšija ne odustaje, tvrdi da je Justin Bieber kriminalac koji je tukao dete!

Duhovi prošlosti i dalje prate Justina Biebera. Dok su mnogi gresi ostali iza njega, a on je umnogome popravio svoje ponašanje, jedan čovek još uvek ne želi da ga pusti da slobodno diše, a to je bivši komšija Jeffrey Schwartz.

Iako je on dobio nadoknadu za štetu koju je na njegovoj kući izazvao Biebs gađajući je jajima još 2014. godine, iako se Justin za kaznu bavio i društveno-korisnim radom, Jeffrey ne odustaje i traži još novca. On je tako u novom izlaganju sudu naveo da je Justin poznati kriminalac a tu se navodi čitava lista prekršaja. Dok su poznati slučajevi da je Jus hapšen zbog prebrze vožnje u Majamiju kao i da je ostavio svog majmuna u Nemačkoj i nikad nije došao po njega, ovde se navodi i krajne neproverena priča da je navodno tukao 12-godišnjeg dečaka u Kanadi, još 2010. godine.

Sve ovo ima za cilj da dokaže kako je Justin zaista terorisao Jeffa i njegovu ženu, zbog čega on od Justina potražuje milione dolara za navodni duševni bol i to što još uvek ne može mirno da spava od njegovih ispada. Justin uporno ignoriše ovo suđenje, zbog čega više nema pravo da se brani.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Belieberi tvrde: Cifre ne lažu, pokradeni smo na MTV EMA!

2 thoughts on “Bivši komšija ne odustaje, tvrdi da je Justin Bieber kriminalac koji je tukao dete!

  1. Pa dokle vise…Jus se iskupio za sve dogadjaje iz proslosti, nema smisla vracati se vise na to.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.