Nerazdvojni: Ariana Grande nosi duks sa Peteovim likom!

Pete Davidson i Ariana Grande često pokazuju koliko su srećni što su zajedno, pa je Ari pokazala svoju duksericu sa Peteovim likom i time poručila da su nerazdvojni, čak i kada nisu fizički zajedno!

Ari je postavila nekoliko Instagram Storyja sa svojim prijateljem Doug Middlebrookom gde su se zabavlčjali i igrali uz Arinu pesmu “You’ll Never Know” iz 2013. godine. “To je nešto što Doug pušta u apartmanu,” napisala je Ari u svojoj Instagram priči dok je vidimo sa psećim ušima i njuškicom, zahvaljujući jednim od filtera na Instagram Storyju. U prvi plan ipak dolazi Arina dukserica na kojoj vidimo Peteovu sliku na kojoj ima širok osmeh i kačket.

Pevačica je juče postavila i zajedničku fotografiju na Instagram profil na kojoj možemo videti par kako se ljubi, dok u opisu fotografije nema ničega. Ova fotografija je sakupila 1.9 miliona lajkova i to za samo par sati od kako je postavljena, dok se nešto kasnije oglasio i Pete koji je prokomentarisao “Naša ljubav je lepa.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Scooter Braun o Ari Grande: Nisu uspeli da nas razdvoje, snimamo novi album i tražimo filmske uloge!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Nerazdvojni: Ariana Grande nosi duks sa Peteovim likom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.