Dove Cameron: Muzika mi je na prvom mestu nakon “Descendants 3”!

Nakon završetka snimanja trećeg dela filma “Descendants”, Dove Cameron će se upustiti u muzičke solo vode!

Dove se obratila fanovima putem Twittera gde je sopštila da joj je muzika prioritet odmah nakon završetka snimanja filma u Vankuveru i ističe da joj je žao što nema vremena da radi na muzici dok je tamo. “Stvarno ne mogu da radim na muzici dok sam u Vankuveru zbog snimanja “Descendants 3″, ali kunem se da radim sve što je u mojoj moći,” napisala je Dove.

Ona otkriva da je u stalnom kontaktu sa njenim timom i menadžmentom, tako da uopšte nema razloga za brigu. “Nakon završetka snimanja filma, muzika mi je na prvom mestu,” dodala je ona. Dove je ranije ove godine potpisala i ugovor za jednu produkcijsku kuću – “Columbia Records” i izgleda da je spremna da ozbiljno radi na svojoj solo karijeri.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Dove iznervirana glasinama: Nisam ostavila dečka!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

5 thoughts on “Dove Cameron: Muzika mi je na prvom mestu nakon “Descendants 3”!

  1. FAMOTO
    XXXTentacion JE JUCER OBJAVIO STORY I OBJAVU NA INSTAGRAM, REKAO JE DA CE OBJAVITI NOVU PJESMU! PISITE O TOME MOLIM VAS

  2. Jeej! Tada ce to postici e sve cetiri moje disney "princeze" ( moja cčetiri največca idola) ; Sel,Demi,Dove i Sofija Carson !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.