Dove Cameron živa isprepadana na snimanju “Descendants 3”: Ja sama u šumi, a nešto juri ka meni!

Snimanje poslednjeg “Descenants” filma bilo je nezaboravno iskustvo za Dove Cameron, ali ona će ga posebno pamtiti po tome se živa isprepadala tokom snimanja jedne od scena.

“Snimala sam scenu u šumi, i sve je bilo skroz tiho. Bilo je vrlo intimno, možda je desetak članova ekipe bilo na snimanju. Svi su bili tu, niko nije dolazio ili odlazio”, priča Dove za magazin Seventeen. “Režiser je u tajnosti pozvao ostatak ekipe da pojuri prema meni dok pevam ozbiljnu baladu. Jurili su iza mene. Ja sam mislila da me progoni neka velika životinja. Šta drugo može da bude u šumi? Čula sam da nešto veliko dolazi i to jako brzo!”

“Pala sam preko debla i baš sam se osramotila. Plus izgleda da je sve to snimljeno!”, konstatuje ona. Nadajmo se da ćemo to i videti jednog dana!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  „Plačem dok pišem ovo“: Dove Cameron u suzama odgovorila na pitanje novinara o svom detinjstvu!

One thought on “Dove Cameron živa isprepadana na snimanju “Descendants 3”: Ja sama u šumi, a nešto juri ka meni!

  1. 😂😂😂😂 jadna a sto je drugo mogla pomislit vjerujem da je to bilo jako zanimljivo😂😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.