Munjevito: Ariana Grande i Pete Davidson već žive zajedno!

U par nedelja veze sa Peteom Davidsonom, Ariana Grande je već dogurala mnogo dalje nego sa prethodnim momcima! Nakon što su se njih dvoje verili, izgled da su već i započeli zajednički život.

Ari je tako za vikend na svom Instagram Storyju postavila fotku Sunđer Boba kako sedi na kutiji a uz komentar, “Mi u našem novom stanu, bez nameštaja, samo uz jedan zvučnik i crvena vina.” Teško je ovo tumačiti bilo kako drugačije osim da su njih dvoje kupili/iznajmili kuću i da se useljevaju u nju!

Doduše, njih dvoje su vikend proveli u Njujorku gde je Pete imao nastup u jednom klubu a njegovi prijatelji poput komičara Sherroda Smalla su mu slali podršku i čestitke, rekašvi da je napravio pravi izbor sa Ari!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Prve informacije o turneji Ariana Grande i koje su to najbolje i najgore Disney i Nick serije? Famoza TV #24
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Munjevito: Ariana Grande i Pete Davidson već žive zajedno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.