Jorge Blanco i Karol Sevilla proslavili veliki trijumf svog Meksika, Lisa i Lena gledale poraz Nemačke! (video)

Svetsko prvenstvo budi jake emocije a posebno je interesantno kad se sastanu reprezentacije nekih zvezda koje redovno pratimo! Sudbina je htela da su u nedelju duel imali Meksiko i Nemačka, a Jorge Blanco, Karol Sevilla i Lisa i Lena su nam stavili do znanja da su gledali ovaj duel!

Jorge je naravno bio najvatreniji, pa nam je pustio kadar sa početka utakmice uz komentar “Napred!” a nakon što je Meksiko načinio čudo i savladao prvaka sveta, objavio je i fotku na kojoj piše, “Za one koji nisu verovali da Meksiko može da pobedi šampiona”, a sve to prati njegova gestikulacija da je sad vreme da kritičari zaćute! Oglasila se i Karol Sevilla na svom Insta Storyju gde je vidimo kako slavi pobedu i izvinjava se Nemcima što je Meksiko bolji od njih!

Na poraženoj strani, Lisa i Lena su objavile Insta Story na kome vidimo veliki ekran sa kadrom sa utakmice uz komentar, “Napred Nemačka”, ali se kasnije nisu oglašavale! Ipak, Nemačka i dalje važi za velikog favorita i možda i najvećeg kandidata za titulu prvaka sveta.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco, Lisa Lena, Isac Elliot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Svašta nam je otkrio: Pogledajte Famoza intervju sa Isacom Elliotom!

9 thoughts on “Jorge Blanco i Karol Sevilla proslavili veliki trijumf svog Meksika, Lisa i Lena gledale poraz Nemačke! (video)

  1. Evo "velika" Hrvatica je gledala drugo poluvrijeme te tekme i navijala za Mexico koji je stalno stvarao šansu za novi gol… Ma ja sam ako se mene pita, velika Meksikanca, a ne velika Hrvatica(bar što se tiče nogometa)… Meni je naš nogomet traljav i dosadan… A kao što sam jučer spomenula, Meksiko igraju brz i zanimljiv nogomet i stalno stvaraju šanse… i golman im je stvarno superrr… Sram me priznat, ali kada su naši igrali protiv Meksika prije 4 godine, ja sam malo više navijala za Meksiko…. i pobjedili su nas 3 naprama 1 i misllim da je to bilo osmina pa su nas izbacili… ne držite me za riječ, ne sjećam se… 🙂 Mexicu predviđam bar broncu ovaj put…

      1. Hvala Famoza, baš mi laskate ali ipak ja sam za nogomet bar za Hrvatski 0 bodova…. Znam one stare igrače(i to pokojeg igrača) koji su već u mirovini, a ove novu generaciju nemam pojma… Ako kapetan Modrić i Čorluka odu, a mislim da su i oni na zalasku, onda neću znati ni jednog od naših… 🙂

        Ali da, pratim kada stignem… Pa bar Mexico, ne?… E da i čula sam da je Srbija dobili prvu tekmu protiv Kostarike… čestitam vam… 🙂

  2. Jako mi je drago da je Mexico pobijedio i jako mi se sviđa slika Jorgea 😂😍😍😘😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.