Ariana Grande: Znam da vas jako smaraju izlivili ljubavi Petea i mene!

Dan ne prođe, a da Ariana Grande i Pete Davidson na neki način ne pokažu koliko se vole. Od veridbe, preko zajedničkih tetovaža i kupovine kuće u Njujorku, pre sitnica poput fotki na Instagramu ili javnih razmena poruka. Međutim, Ari je svesna da nisu svi oduševljeni time!

Ari je tako za vikend objavila fotku sa svojim verenikom uz komentar, “Moja beba me voli” a Pete joj je odgovorio sladunjavo, “Volim te više od svega”, nakon čega je duhovito poručila, “Strašno je koliko smaramo.” Ipak, u svakoj šali ima i pomalo istine, jer njih dvoje zaista vole da podele sa fandomima detalje iz svog ljubavnog života.

Dobar deo Arianatora i dalje je nepoverljiv prema svemu, manje zbog toga što ne poznaje Petea i zna da on ima psihičke probleme, a više jer se sve dešava neverovatnom brzinom. Pojedini mediji čak angažuju psihologe koji tvrde da je ovde pre reč o opsednutosti nego zaljubljenosti, zbog čega se može desiti da cela stvar pukne u jednom momentu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa završena, Ariana Grande je vaš prvi izbor!

3 thoughts on “Ariana Grande: Znam da vas jako smaraju izlivili ljubavi Petea i mene!

  1. Obožavam kada je sarkasticna 😂
    Inc bitno je samo da se oni vole i da su srecni zajedno 💑

  2. Ja iskreno verujem psigolozima!Meni to viese izglda kao opsednutost-patetika nego lepa veza puna romantike(Pepe i Tini ILI Hiylie i Just)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.