Hailey Baldwin: Mrzela sam školu!



Hailey Baldwin je najaktuelnija kad je mediji pitaju o Shawnu Mendesu ili Justinu Bieberu, ali lepo je ovoj devojci dati malo prostora da sa javnošću podeli i neki drugi zanimljiv momenat.

Hailey je ovoga puta otkrila i da ima veliki problem sa koncentracijom i da zbog svoje hiperaktivnosti nikako nije bila osoba koja bi volela školu – deca sa hiperaktivnim ponašanjem ne mogu da podnesu toliko sedenja i pamćenja često nebitnih podataka, iako je mnogo toga i korisno. “Mrzela sam školu, volela sam samo prirodne nauke i predmete vezane za zdravlje. Imam užasno lošu koncentraciju, imala sam je i tad” otkriva Hailey.

“Ja uvek moram da budem okupirana stvarima, odlično radim kada imam gust raspored. Kao dete koje je svuda skakalo i treniralo balet 12 godina, naučila sam da budem disciplinovana, a to i moj posao sad od mene zahteva. Moraš da držiš stvari pod kontrolom ili ćeš pasti” konstatuje Hailey.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Hailey Baldwin: Muka mi je od Beliebera, jedva čekaju da mi brak propadne!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

5 thoughts on “Hailey Baldwin: Mrzela sam školu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.