Povratak posle dužeg vremena: Christina Aguilera predstavila spot za “Accelerate”!

Christina Aguilera se vraća nakon jako duge pauze sa novim spotom i pesmom “Accelerate” koja je vodeći singl sa njenog novog abluma “Liberation” koji stiže već narednog meseca!

“Accelerate” je njena prva pesma nakon šest godina pauze i ona je odlučila da je snimi sa Dolla $ignom i 2 Chainzom. Spot je objavljen pre nešto više od nedelju dana i već broji oko devet miliona pregleda, a Christina je odlučila da ovaj spot bude u režiji Zoey Grossman.

Naziv pesme “Accelerate” možemo prevesti kao “ubrzaj”, a samim tim je i cela pesma u toj poruci i motivima. Ona je odlučila da iznenadi svoje fanove još nečim, tako da je 14 fanova dobilo potpisane polaroide. Kako se vama dopada novi pesma i spot Christine Aguilere?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Demi najavila duet iz snova, fandom ubeđen da je u pitanju Ariana Grande!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.