Selena Gomez: Stalno odlažem izlazak albuma, bojim se da će biti neuspešan!

Selena Gomez možda nekad liči na neustrašivu devojku, ali i ona ume da bude nesigurna u sebe. Upravo to je razlog zbog čega nikako ne izlazi njen novi album.

“Sve ovo se nakupljalo možda dve godine. Bila sam jako srećna zbog ‘Revivala’ ali u isto vreme, bila sam i prestravljena”, priča ona i objašnjava da sad oseća veliki pritisak da i naredni album bude barem približno tako uspešan. “Osećam da sad moram da budem još bolja i mislim da svakog izvođača muči takav pritisak. Zato i ovoliko čekam.”

Ona ipak kaže da će se to isplatiti! “Htela sam da ovo isapdne super i da nisam čekala godinu ili dve, ne bih imala najbolje pesme. Album je gotov, sad samo da smislim datum njegovog izlaska”, zaključuje Sel. Fandom to odavno čeka jer dobro znamo da posle toga sledi turneja za koju ćemo se boriti rukama i nogama da dođe u naš region. Naši Selenatori su to odavno zaslužili, a i ona da ih upozna.

Autor: Famoza.net
Foto: Puma promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zašto baš Selena a ne Ariana? Ovde su odgovori na sva vaša pitanja!

9 thoughts on “Selena Gomez: Stalno odlažem izlazak albuma, bojim se da će biti neuspešan!

  1. Nadam se da nećemo morati još jako puno čekati. Znam da će album biti vrlo uspješan, a nadam se da će nakon toga biti i turneja na kojoj ćemo je vidjeti💝

  2. Nece biti neuspesan zato sto ima mnogo ljudi koji su zaslepljeni njenom lepotom i slusace muziku ne znajuci ni koliko je losa. Svaka pesma joj je ista i ne zna da peva. Bolje joj ide gluma i modeling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.