Liam Payne o očinstvu: Bio sam očajan, pokušao sam da nađem svoje mesto u svemu ovome!

Liam Payne i Cheryl su dobili sina Beara prošle godine, a nakon toliko vremena Liam sada otkriva kako se osećao u čitavoj toj situaciji i šta za njega predstavlja očinstvo!

Liam je dao intervju za jedan časopis koji je na svom Twitteru ostavio komentar da je Liam bio ljubomoran na svog sina Beara na početku, jer se plašio da će on zauzeti njegovo mesto kod Cheryl, međutim Liam je odlučio da se oglasi povodom toga i razjasni čitavu situaciju. “Nikada nisam upotrebio reč ljubomoran, veza između majke i novorođenčadi je nešto najlepše,” odgovorio je pevač.

On kaže da je jednostavno morao da se bori u čitavoj situaciji koja je bila nova za njega, jer on nema iste instikte kao Cheryl koja je majka. “Žene imaju neverovatne moći na koji se povezuju sa detetom,” priznaje on. Liam otkriva da je dosta radio na tome kako bi pronašao svoju ulogu u toj divnoj vezi između Cheryl i Beara i priznaje da se mnogi očevi osećaju izostavljeno iz čitave priče. Liam kaže da je ponekad dolazio u situaciju kada bi se zapitao gde je njegovo mesto u čitavoj priči i priznaje da je kuvanje kroz očinstvo učinilo da se oseća veoma korisnim.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Liam Payne

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Pokušao da stupi u kontakt sa Harryem: Liam Payne očajnički želi da se One Direction ponovo okupi!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Liam Payne o očinstvu: Bio sam očajan, pokušao sam da nađem svoje mesto u svemu ovome!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.