Justin Bieber: Lažan je sjaj zvezda na Met Gala!

Mnogi su očekivali da se Justin Bieber pojavi na ovogodišnjem Met Gala, događaju koji okuplja najveće zvezde sveta, a gde je bila i njegova najveća ljubav, Selena Gomez. Međutim, Biebs se tamo nije pojavio jer smatra da je sve što se tamo dešava stvara iskrivljeni sliku javnosti o zvezdama.

“Hej svete, taj glamurozni stil zvezda koji vam prikazuju slavni na Instagramu. Nemojte se zavarati i mislite da su njihovi životi bolji od vaših. Mogu da vam obećam da to nije tačno!”, napisao je on na Instagramu.

Jus je to objavio neposredno posle Met Gala, tako da nema nikakve sumnje da je upravo ovaj događaj bio inspiracija za takve reči. Biebs uostalom redovno izbegava svečanosti već duže vreme a planira da im se vrati samo kad to bude neophodno, odnosno kad krene sa promocijom nove muzike.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Justin Bieber demantuje Sel: Sofia mi je drugarica, ne devojka!

3 thoughts on “Justin Bieber: Lažan je sjaj zvezda na Met Gala!

  1. Jay je potpuno u pravu.U sustini i oni su samo ljudi,samo sto su imali tu (ne)srecu da postanu poznati.

  2. Gledaj sa jedne strane mislim da je u pravu, a s druge možda i nije, naravno da ima takvih, ali vjerujem da nisu svi takvi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.