Ništa nije naučila: Devojka ponovo na sudu, mučila komšije One Directionom!

Izvesna Danielle Tonkin (24) ima naviku da pušta preglasno muziku One Directiona što ju je već jednom uvalilo u nevolje, pa je tako završila na sudu gde joj je rečeno da nešto slično ne sme da se ponovi. Ipak, njena ljubav prema 1D je ponovo uzbunila komšije.

Iako je na sudu poricala da je preterala, ipak je osuđena i to po tri tačke – između ostalog zbog preglasne muzike i jer je urlala iz mozga. Kako se navodi, ona nije imala bilo kakvog obzira pa je muzika treštala po čitavu dan i noć. Komšije su je prvo lepo molile da prestane, a kad su zbog buke počeli da imaju psihičke probleme, pozvana je policija.

Kako se kaže, Danielle je satima vrtela u krug “What Makes You Beautiful” a zbog svog ponašanja je dobila višestruku kaznu – oduzet joj je TV i muzički sistem, mora da plati kaznu i da se bavi društveno korisnim radom u trajanju od godinu dana, uz strogi nadzor tokom prvih deset dana.

Pročitajte još  Kraj ere: One Direction izbačeni iz muzeja!

Autor: Famoza.net
Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Ništa nije naučila: Devojka ponovo na sudu, mučila komšije One Directionom!

  1. Bože! 😱 ali opet ju ne mogu kriviti jer se vidi da ih voli ali je stvarno pretjerala, samo da je smanjila i nije mučila komšije ☺💕

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.